Degustaties

U kan vrijblijvend een afspraak maken om onze wijnen te degusteren bij ons ter plaatse in huiselijke sfeer, bij u thuis privé, of met familie en vrienden.

Al vele jaren organiseren wij diverse “wijn” activiteiten voor verenigingen. Wij werken “a la carte” volgens uw wensen en budget vanaf 10 € per persoon. Bij ons is alles mogelijk in samenspraak met u wensen. Wij geven ook privé degustaties met Familie en vrienden dit is uiteraard gratis afhankelijk van de plaats dan vragen wij een verplaatsingsvergoeding.

U krijgt daarbij de gelegenheid om verschillende wijnen te proeven uit ons assortiment, vergezeld van een uitleg aangaande de herkomst, de verschillende druivensoorten, hoe je de wijn het best bewaart en bij welk gerecht hij het meest tot zijn recht komt. Gezelligheid verzekerd! t’Is eens iets anders.

Nadien als u wenst kan u een bestelling plaatsen. Op aanvraag leveren wij met zorg originele geschenkpakketten en cadeaubons voor uw zakenrelaties, klanten, personeel of als relatiegeschenk.

Voor bedrijven verzorgen wij:

Een “ Happy Hour “ voor uw personeel om de werkweek mee af te sluiten. Een wijnproefstand als animatie van uw eigen bedrijf, beursstand, vereniging. Voor meer info kan u steeds terecht bij Wijnhuis Brigitte op het nummer: 0476/678.151.